Εχει μελετηθεί επιστημονικά σε κορυφαία πανεπιστήμια

Το Ateronon έχει υποβληθεί σε μια σειρά από εσωτερικές και ανεξάρτητες κλινικές μελέτες. Κανένα άλλο προϊόν με λυκοπένιο δεν έχει ελέγχθεί τόσο αυστηρά.

Μειωμένος κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου

Μια πρόσφατη Φινλανδική μελέτη παρατήρησε ότι τα άτομα με υψηλά επίπεδα λυκοπενίου στο αίμα έχουν 50% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο. Κάθε κάψουλα Ateronon περιέχει LactoLycopene, η οποία είναι η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μας, βιοδιαθέσιμη φόρμουλα λυκοπενίου, το ισχυρό αντιοξειδωτικό της φύσης.

Αυξημένη ελαστικότητα των αρτηριών

Μια ανεξάρτητη κλινική μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Cambridge το 2012 έδειξε ότι η λήψη του Ateronon καθημερινά αύξησε την ελαστικότητα των αρτηριών έως και κατά 53% σε άτομα που είχαν διαγνωσθεί με καρδιακές παθήσεις. Αυτό εξουδετερώνει τη σκλήρυνση των αρτηριών που σχετίζονται με καρδιακές παθήσεις.

Πίεση αίματος

Μια μετα-ανάλυση των δοκιμών του 2013 έδειξε ότι η συμπλήρωση λυκοπενίου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της συστολικής αρτηριακής πίεσης, ιδιαίτερα μεταξύ των ασιατών και των ατόμων με υψηλότερη βασική αρτηριακή πίεση.

Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε 12 mg / ημέρα συνηθισμένου λυκοπενίου, όχι στη βιοδιαθεσιμότητα μας.

Η υγεία του προστάτη

Υπάρχουν καλά αποδεικτικά στοιχεία ότι το βιοδιαθέσιμο λυκοπένιο βελτιώνει την αντιοξειδωτική απόκριση των κυττάρων στον αδένα του προστάτη. Επιπλέον, η έρευνα στην Αυστραλία έδειξε ότι τα αυξημένα επίπεδα λυκοπενίου θα μπορούσαν να έχουν ευεργετική επίδραση στη μείωση της επαγόμενης από την ηλικία μεγέθυνσης του προστάτη (ή ΒΡΗ).

Χοληστερίνη

Μια ρωσική πιλοτική μελέτη που χρησιμοποίησε το Ateronon το 2010 έδειξε ότι η λήψη του Ateronon μαζί με τις στατίνες είχε πρόσθετο όφελος στα επίπεδα χοληστερόλης και οξειδωμένης LDL.

Βιοδιαθεσιμότητα

Μια πρόσφατη μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι το Ateronon αύξησε το μέσο όρο του λυκοπενίου στο αίμα σε παρακολούθηση 6 και 12 μηνών κατά 20%. Αυτά τα ευρήματα αντικατοπτρίζουν τη βιοδιαθεσιμότητα του Ateronon. Περαιτέρω αναλύσεις των στοιχείων αυτών είναι σε εξέλιξη για να εμβαθύνουμε περαιτέρω στις επιδράσεις του Ateronon και στην ικανότητά του να μειώσουμε τους βασικούς καρδιαγγειακούς παράγοντες κινδύνου κατά τη διάρκεια του 2014.

Ιατρικό συμβουλευτικό συμβούλιο

Το CamNutra έχει ιατρική συμβουλευτική επιτροπή που κατευθύνει την τρέχουσα και μελλοντική έρευνα. Οι πελάτες του Ateronon έχουν επίσης πρόσβαση σε άτομα στο συμβουλευτικό συμβούλιο εάν επιθυμούν να υποβάλουν ερωτήσεις ή να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με το Ateronon και την υγεία της καρδιάς. Τα άτομα στο συμβουλευτικό συμβούλιο είναι:

  • Mr Peter Kirkpatrick, FRCS (SN) FMedSci - Consultant Neurosurgeon, AddenbrookeΆs Hospital. Specialist in stroke and cerebral vascular disease.
  • Prof. Dr. Alf A. Lindberg, M.D, Ph - scientist and former secretary of the Nobel Prize Committee for Physiology and Medicine
  • Dr Andrew Carson, FRCGP - Medical Director, West Mids Ambulance NHS Trust
  • Dr Irina Schurov - CamNutra, Scientific Affairs Manager